Prijs 7.00 Euro €
Categorie Gezondheid, Dieet en Voeding
gepubliceerd datum September 23, 2016
Bekeken 302
Land Netherlands


Een beroerte een ander mens een ander leven! Beste 
familie, vrienden en kennissen van mijn lotgenoot, de CVA patient.


Ja, waarschijnlijk is de kans is groot dat het nu ook in uw relatie, kennissen- of vriendenkring is overkomen, net als jaarlijks 41.000 Nederlanders. Een beroerte. Een CVA.


Mij overkwam het in mei 2013. Ik heb geluk gehad.
Ik ben o.a auteur van digitale marketingboekjes voor beginnende ondernemers. Ook gaf ik workshops ter ondersteunig van diverse bedrijfsprojecten. 
De schrijfvaardigheid heb ik in de loop van de tijd weer kunnen hervatten, mede dankzij veel begrip en ondersteuning van mijn omgeving en geliefden.


Een nieuw E-book, 
het gaat over, ervaringen, gebeurtenissen, gedachten, overwinningen en teleurstellingen, van mij als CVA-patiënt. 


Het kan jouw verhaal zijn.Ik beschrijf de ervaringen, gebeurtenissen, gedachten, overwinningen, teleurstellingen, in het E-book voor; je man, je vrouw, je kinderen, je familie, je kennissen en iedereen in jouw omgeving, zodat zij beter kunnen begrijpen wat er in jou als CVA- patiënt omgaat. 


Hoe wij nu denken, waarom wij nu zo denken en waarom wij ons gedragen zoals wij ons nu gedragen.


"Ons"verhaal, beste lotgenoot, 

is voor jouw familie, vrienden en kennissen geschreven. 
Jij weet wel wat het is, jij hebt het zelf ervaren. 
Jij weet wat het is om in 1 "stroke" een ander leven te hebben.
Ik beschrijf mijn zoektocht naar alternatieve methoden, naast de reguliere, om jou en mij verder te brengen dan de "Zorg" ons aanbiedt.
Dus als er begrip en belangstelling is voor jouw situatie en men wil werkelijk doorzien wat er in onze hoofden afspeelt en onze nieuwe manier van denken wil doorgronden, dan kan men het E-book voor slechts 7 euro downloaden. 


Ik hoop van harte dat ik op mijn manier kan bijdragen tot een beter begrip van al die mensen om jou heen over wat jou is overkomen.


Ja, natuurlijk zijn wij niet allemaal gelijk in onze handicap. De een wat meer fysiek, de de ander meer cognitief. Feit is dat wij, die allen getroffen zijn door een hersen-infarct – bloeding of – beschadiging, een ander leven gekregen hebben en doordat, wat wij hebben meegemaakt, ons een ander mens en nog menselijker maakt.


Ik wens jou voor nu en in de toekomst heel veel sterkte, kracht, energie, doorzettingsvermogen, veel hulp en goede revalidatie toe.

Tegen jouw familie, vrienden en kennissen kan ik alleen maar zeggen. "Ondersteun, begrip, ondersteun, begrip, ondersteun. 
Het kan lang duren, maar geef a.u.b. de moed niet op."
met vriendelijke groeten 
J.C.Quinquinet

Naam: Beroerte


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

 • Natuurlijke gezondheid - Verantwoord alternatief genezen
  Natuurlijke gezondheid - Verantwoord alternatief genezen
  Gezondheid, Dieet en Voeding - Oldenzaal - September 23, 2016 3.00 Euro €

  Natuurlijke gezondheid - Verantwoord alternatief genezen Acupressuur - Acupunctuur - Alexander-therapie - Antroposofische geneeskunde - Aromatherapie - Bachremedies - Bates-methode - Biochemmische zouten - Bio-energetica - Chelatietherapie - Chiropra...

 • COELHO - Zakwoordenboek der Geneeskunde
  COELHO - Zakwoordenboek der Geneeskunde
  Gezondheid, Dieet en Voeding - Stadskanaal - September 23, 2016 7.00 Euro €

  Te koop:COËLHOZAKWOORDENBOEK DER GENEESKUNDE Het Zakwoordenboek der Geneeskunde, vaak kortweg de 'Coëlho´ of het 'rode boekje´ genoemd, biedt u:- verklaringen van meer 32.000 medische termen en afkortingen;- duidelijke en beknopte omschrijvingen van ...

 • Deltas Orakelkaarten De Geheime Boodschap Boek
  Deltas Orakelkaarten De Geheime Boodschap Boek
  Gezondheid, Dieet en Voeding - Berg en Dal - September 23, 2016 16.87 Euro €

  Dat is makkelijk! Online shoppen bij Koopjesdrogisterij. Voor je zelf, je partner, je gezin en ook voor je dieren!  Laten u kennismaken  met de geheime boodschappen van de dieren. Ooit waren onze wegen nauw verweven met het ritme van de natuurlijke w...

 • verkoper:


  Beroerte

  Lokatie: Noord-Brabant, Boxtel, Netherlands