Prijs Gratis
Categorie Overige Boeken
gepubliceerd datum September 24, 2016
Bekeken 302
Land Netherlands

Leer hoe je haar vanavond nog meermalen schreeuwend laat klaarkomenOnthuld: de geheimen van een spetterend seksleven dat voor iedereen is weggelegdBeste toekomstige SEKSGOD,


Wat ik je nu ga vertellen is controversieel en kan schokkend zijn, afhankelijk van jouw eigen ervaringen in de slaapkamer. Wist jij dat de meeste vrouwen seksueel onbevredigd zijn... dat ze lijden in stilte? En dat ze wachten op de dag dat een man hen naar plekken van extase voert... naar nieuwe hoogtepunten die ze onmogelijk zelf kan bereiken...?!


Ergens heb je het vermoeden dat er meer mogelijk is - of nodig is - want anders ben je niet op deze pagina. Jij weet, dat als je nog nooit 'wat doe je met me?' hebt horen zeggen na de seks, dat je als minnaar nog wat te leren hebt. Mijn oprechte complimenten dat je hier bent, want daardoor onderscheid je je nu al van de menigte middelmatige minnaars die vrouwen gewend zijn.Een aantal basisfeiten over het seksueel genot van jouw partnerWanneer gevraagd, zeggen de meeste mannen dat ze het 'prima' doen in bed. Wanneer je het aan vrouwen vraagt dan krijg je echter een heel ander geluid te horen. 52 procent van de vrouwen faket weleens een orgasme, slechts 17 procent komt regelmatig klaar en maar liefst 80 procent wil liever knuffelen dan seks volgens een recent onderzoek.


Anderen mannen hebben juist wel een vermoeden dat het qua bedprestaties afleggen tegen andere mannen. Wellicht doordat ze geen tweede afspraak krijgen na de seks. Of omdat ze een kleiner apparaat hebben dan gemiddeld (en ja, er zijn vrouwen die dat belangrijk vinden; tenminste totdat ze de technieken hebben ervaren die jij op het punt staat te leren..!).


De meerderheid heeft er geen idee van dat ze 'gewoon' of zelfs beneden gemiddeld zijn als minnaar. Een vrouw zal je dat namelijk niet snel vertellen, bang om je ego te krenken of omdat het sowieso een sfeerbederver is. Vrouwen doen liever als ze sommige dingen lekker vinden, puur om mannen te bevestigen.


Laat me zo zeggen, als jij niet niet zeker weet of je vrouw een orgasme heeft gehad... dan heeft ze géén noemenswaardig orgasme gehad! Veel vrouwen ervaren helemaal geen orgasme en de absolute minderheid heeft een genotservaring waarin ze zichzelf compleet verliest. Veel vrouwen weten niet hoe ze daar moeten komen. Ze vinden het veiliger of plezieriger om alleen maar een beetje te knuffelen.


En om nog een misverstand uit de wereld te helpen: niet ieder orgasme is hetzelfde! Dus als ze is gekomen wil niet zeggen dat je onder de indruk is! Dat geldt voor jou als man ook: de ene keer schreeuw je het (figuurlijk of letterlijk) uit, de volgende keer kom je met moeite klaar met een half harde penis. Vrouwen beleven hetzelfde, alleen veel sterker. 


Voor meer info klik op de website om meer uit je liefdes 7 sex leven te halen.Je moet inloggen of een nieuwe account registreren. Om contact op te nemen met de adverteerder

Inloggen Registreer voor een gratis account

Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


 

 

Gerelateerde aanbiedingen

 • Stapel boeken divers, ongeveer 100 stuks
  Stapel boeken divers, ongeveer 100 stuks
  Overige Boeken - Schiedam - Gratis

  Ik zou graag een partij boeken, met thrillers, romans, kinderboeken en een paar reisboeken, verkopen in 1 keer.Het gaat om ongeveer 100 boeken, allemaal compleet en in goede tot matige staat.Foto's kan ik sturen.

 • Boekenserie de grote LIJSTers 6-delig
  Boekenserie de grote LIJSTers 6-delig
  Overige Boeken - Purmerend - 9.99 Euro €

  Boekenserie de grote LIJSTers 6-delig Boekenserie bestaande uit: Het leven is vurrukkulluk - Remco CampertHet verboden rijk - J.SlauerhoffLijmen/het been - Willem ElsschotEen vlucht regenwulpen - Maarten 't HartBougainville Een gedenkschrift - F.Spri...

 • Boeken van alles wat
  Boeken van alles wat
  Overige Boeken - Sneek - Gratis

  Hallo Div boeken ruim 13 meter rek dat 2 meter hoog isDiv jaargangen rond jaargang 1900 tot 2000Doe een aannemelijk bod totaal Met vriendelijke groet Jos


 •  
  verkoper:


  Erotica Xqlusive Zwolle

  Lokatie: Zuid-Holland, Leidschendam, Netherlands


  Generated in 0.077924013137817 ms