Prijs 90.00 Euro €
Categorie Bakfietsen
gepubliceerd datum Januari 17, 2019
Bekeken 313
Land Netherlands


Het luik is een schuifpaneel wat wordt gemaakt van het hout van uw bak. Het kan het instappen makkelijker maken voor uw kind of hond.

Bakfiets.nl Luik voor in de zijkant van de bak


Het luik is een schuifpaneel wat wordt gemaakt van het hout van uw bak. Het kan het instappen makkelijker maken voor uw kind of hond. Wordt geleverd met duidelijke montagehandleiding en alle bouten en moeren.Geschikt voor: Cargobike Long Bakfiets.nl gebruikt enkel onderdelen van de beste kwaliteit. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met toeleveranciers binnen en buiten de fietsindustrie.Veel onderdelen en accessoires worden speciaal voor Bakfiets.nl geproduceerd. U kunt uw Gargobike upgraden met diverse opties en accessoires.Hiermee is uw Cargobike nog meer op uw wensen afgestemd.Gratis verzendingKlik op onderstaande link om het product te bekijken en te bestellen:


Conditie:NieuwNaam: Outdoorspeelgoed


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

 • hondenbench voor cargobike long
  hondenbench voor cargobike long
  Bakfietsen - Utrecht - 249.00 Euro €

  Gemakkelijk je hond meenemen zonder de kans dat de hond eruit springt. Dat kan met deze hondenbench. Geschikt voor de Cargobike long. Bakfiets.nl Hondenbench voor cargobike longHandige honden bench voor de Bakfiets.nl Cargo Long.(past niet in de airo...

 • zadel aan stuurbuis
  zadel aan stuurbuis
  Bakfietsen - Breda - 46.00 Euro €

  Zadel voor aan het stuurbuis. Bakfiets.nl Zadel aan stuurbuisGratis verzendingKlik op onderstaande link om het product te bekijken en te bestellen:

 • Babboe babyschaal zwart
  Babboe babyschaal zwart
  Bakfietsen - Utrecht - Gratis

  Kleine 4 maanden gebruikte babyschaal van Babboe.


 •  
  verkoper:


  Outdoorspeelgoed

  Lokatie: Noord-Brabant, Breda, Netherlands


  Generated in 0.096013069152832 ms