Prijs 2200.00 Euro €
Categorie Keyboards
gepubliceerd datum Oktober 6, 2016
Bekeken 307
Land Netherlands

Het topmodel van Yamaha, de Yamaha Tyros 4 10th anniversary edition, een speciale gelimiteerde uitvoering.


Alleen thuis gebruikt.
Inclusief TRS-MS04 Speaker Set zwart, lessenaar en zwarte standaard..


Zeer uitgebreid.
Dit geavanceerde en uitgebreide 'arranger workstation' van Yamaha heeft eigenlijk te veel functies om op te noemen.


Zowel beginner als professional zullen eindeloos plezier beleven aan de Tyros4!


Om de 10e verjaardag van de Tyros te vieren, het meest succesvolle Yamaha keyboard ooit, heeft Yamaha dit prachtige Special Edition-model geproduceerd, beperkt tot slechts 2.500 instrumenten wereldwijd!
Het is Yamaha's manier om "dank je" te zeggen tegen de grote familie van professionals en liefhebbers die de Tyros hebben gemaakt tot wat het is.
De Tyros4 heeft een uitgebreide en verbeterde reeks van uitzonderlijk authentieke voices, en geeft je de middelen om deze voices te spelen op een natuurlijke manier en met een grotere expressiviteit.
In het bijzonder, het instrument heeft veel nieuwe Super Articulation Choir Voices, met verbazingwekkend realistische en natuurlijke menselijke stem geluiden, waardoor u nog meer expressieve mogelijkheden heeft.


.


De Yamaha Tyros4 XL Limited Edition wordt geproduceerd in een beperkte oplage!
Deze versie is geheel in het zwart uitgevoerd, inclusief het bijgeleverde monitorsysteem. De monitor-set bestaat uit twee satelliet-luidsprekers en een subwoofer. Dit geeft u de mogelijkheid om de klankrijkdom van de Tyros4 ten volle tot uiting te laten komen.
Het keyboard telt 500 begeleidingsstijlen en meer dan 1000 realistische geluiden.
.
De vocale prestaties van de Tyros4.


Een belangrijk kenmerk van de Tyros 4 is zijn uitgebreide set stem- en koorgeluiden.
Door het gebruik van Ambient-sampling, waarbij instrumenten van zowel dichtbij als veraf worden opgenomen, klinken de stemmen levensecht. Daarbij heeft Yamaha het keyboard afgeladen met de meest uiteenlopende klinker- en articulatie-samples. Tijdens het spel wordt bovendien de articulatie subtiel gevarieerd met behulp van Wave Cycling..


In één ademOok de klank van andere, zeer natuurgetrouwe geluiden in de Yamaha Tyros 4 kunt u nauwkeurig beïnvloeden dankzij Super Articulation 2. Het bijvoorbeeld volledig legato spelen van een saxofoon-partij, klinkt als een saxofonist die een muzikale frase in één adem speelt. Speelt u staccato, dan klinken de noten juist alsof ze los aangeblazen worden. Ook het buigen van de tonen gebeurt op zeer intuïtieve en realistische wijze.WijzigNaam: David


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

 • Yamaha PSR-E343 keyboard met standaard
  Yamaha PSR-E343 keyboard met standaard
  Keyboards - Nijmegen - Oktober 6, 2016 139.95 Euro €

  Te koop Yamaha PSR-E343 keyboard met standaard Prijs 139,95 Tel. 024-3249390 Wanneer kunt u ons telefonisch bereiken? Maandag 13.00 uur ? 18.00 uur Dinsdag/Vrijdag 10:00 uur - 18:00 uur Zaterdag 10.00 uur ? 17.00 uur Verzending: Onze producten worden...

 • Waldorf Blofeld Sample Playback Option uitbreiding
  Waldorf Blofeld Sample Playback Option uitbreiding
  Keyboards - Breda - Oktober 6, 2016 99.00 Euro €

  Waldorf Blofeld Sample Playback Option uitbreiding Met de Blofeld Sample Playback Option activeert u het samplegeheugen van uw Waldorf Blowfeld. Deze bevat 60 MB opslag met presets en samples en biedt ook de mogelijkheid om uw eigen samples te gebrui...

 • NJS800 full size keyboard 61 toetsen compleet met standaard
  NJS800 full size keyboard 61 toetsen compleet met standaard
  Keyboards - Almere - Oktober 6, 2016 99.95 Euro €

  Kijk voor meer producten in onze webshop: www.elektronicatekoop.nl NJS800 complete keyboard met 61 piano style toetsen De NJS800 is een compleet keyboard met 61 piano style toetsen. Het keyboard wordt compleet geleverd met een standaard koptelefoon e...


 •  
  verkoper:


  David

  Lokatie: Overijssel, Enschede, Netherlands